Image
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 11:13 Ζώδια
 

Ζώδια 18/09 Μην φοβηθείτε να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού αγγίζει ευαίσθητες χορδές και σας ωθεί να δώσετε προτεραιότητα στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές είναι μια ημέρα κατά την οποία μπορείτε να εξετάσετε το κάθε τι με βάση το πώς νιώθετε και τί σας καθρεφτίζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, βαθύτερες ανάγκες και καταστάσεις έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Θα πρέπει να εξετάσετε τα πράγματα σήμερα και αύριο βάσει της δυναμικής τους, σε σχέση με την ασφάλεια που νιώθετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, με κάποιον τρόπο έρχεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων και ειδικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Σήμερα και αύριο δεν θα πρέπει να πάτε τα πράγματα στα άκρα ούτε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Η υπομονή είναι από τις έμφυτες αρετές σας και είναι πολύ χρήσιμη αυτή τη στιγμή.

Για τους Διδύμους, καθημερινές καταστάσεις ή κάτι που αφορά την εργασία σας κινητοποιείται έντονα σήμερα και αύριο. Δώστε χώρο για να δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά και κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να χαρείτε και να κάνετε δημιουργικά πράγματα θα κινεί τα βήματά σας σήμερα και αύριο. Ωστόσο, καλό θα είναι να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο αντικειμενικά μπορεί να επεκταθεί, μακρυά από παρορμητισμούς και βιασύνες.

Για τους Λέοντες, δυνατές οι επόμενες δύο ημέρες γιαυτό θα πρέπει να προχωρήσετε με ευελιξία όπου βλέπετε πιθανά εμπόδια. Σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικά ζητήματα ζητούν την προσοχή σας. Κινηθείτε με προσαρμοστική διάθεση και είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένη/ος.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα και αύριο με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα ωστόσο δεν είναι εύκολη ούτε βατή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή το διπλωματικό σας ταλέντο και με σύμμαχο την ευστροφία σας είναι σίγουρο πως θα πάνε όλα καλά.

Για τους Ζυγούς, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και αύριο ζητώντας να δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά αλλά και από διαφορετικές οπτικές. Η έμφυτη ικανότητά σας να ζυγίζετε τις καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τη στιγμή που θα θελήσετε να δράσετε καθαρά από παρορμητισμό.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων γιαυτό δείξτε την αξία σας. Να είστε επιφυλακτική/ός σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες και εκφράστε μόνο ότι είναι απαραίτητο να έρθει στην επιφάνεια στη παρούσα φάση.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας σήμερα, κάτι που ενέχει κινδύνους λόγω ότι δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Κινηθείτε επιφυλακτικά και αφήστε τα πράγματα να δείξουν τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε με ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με απολαβές έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο και εσείς καλείστε να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Η βοήθεια υπάρχει από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε ωστόσο καλό θα είναι να κινηθείτε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή και η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα έντονες από πλευράς δυναμικής και είναι στο χέρι σας πως θα προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Ζητήματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή καλό θα είναι να τα εξετάσετε με ιδιαίτερη επιμονή.

Για τους Ιχθύες, οι επαφές που κάνετε σήμερα και αύριο θα πρέπει να είναι συνειδητές και οργανωμένες με κάθε λεπτομέρεια. Το ενεργειακό δυναμικό το επόμενο διήμερο είναι έντονο. Κινηθείτε με επιφυλακτικότητα και κυρίως κατά περίπτωση.

Δεiτε επiσης...

Post
Ζώδια Παρασκευή 29.09.2023

Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ημέρα της γέννησής μας, μας δίνει και το ζώδιό μας ή ακόμη και τον γενέθλιο αριθμό μας. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα γενέθλιά έχουν το δικό τους… χρώμα.Κα

Post
Ζώδια Παρασκευή 29.09.2023

Ζώδια 29/09 Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο, οι επιθυμίες μας μεγεθύνονται και η ανάγκη να βρεθούν δημιουργικές λύσεις οι ο

Post
Ζώδια Πέμπτη 28.09.2023

Ζώδια 28/09 Δείτε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο. Το πάντρεμα της με τον Ποσειδώνα συνδυαστικά με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν μία ονειρ

Post
Ζώδια Τετάρτη 27.09.2023

Ζώδια 27/09 Εναλλαγή Συναισθημάτων – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων κοντά στον Κρόνο σήμερα και ο Ερμής βρίσκεται σε θετική σχέση με τον Δία και τον Ουρανό. Μια αντιφατική κατάσταση ενδέχεται να κινητοποιηθεί ή να νιώθετε εσε

Post
Ζώδια Τρίτη 26.09.2023

Ζώδια 26/09 Μια αίσθηση ανικανοποίητου έρχεται σήμερα στην επιφάνεια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας ωστόσο κοντά στον Κρόνο σήμερα σε δυσαρμονική σχέση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό καλό θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα, χωρίς παρο

Post
Ζώδια Δευτέρα 25.09.2023

Ζώδια 25/09 Η αμφισβήτηση και η αναθεώρηση είναι στο μενού της ημέρας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μια ώθηση προς τα μπροστά και η θετική της σχέση με τον Ήλιο δρα υποστηρικτικά. Ωστόσο, οι δράσεις σας θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες για να αποφευχθούν τυχό