Image
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 11:13 Ζώδια
 

Ζώδια 18/09 Μην φοβηθείτε να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού αγγίζει ευαίσθητες χορδές και σας ωθεί να δώσετε προτεραιότητα στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές είναι μια ημέρα κατά την οποία μπορείτε να εξετάσετε το κάθε τι με βάση το πώς νιώθετε και τί σας καθρεφτίζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, βαθύτερες ανάγκες και καταστάσεις έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Θα πρέπει να εξετάσετε τα πράγματα σήμερα και αύριο βάσει της δυναμικής τους, σε σχέση με την ασφάλεια που νιώθετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, με κάποιον τρόπο έρχεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων και ειδικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Σήμερα και αύριο δεν θα πρέπει να πάτε τα πράγματα στα άκρα ούτε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Η υπομονή είναι από τις έμφυτες αρετές σας και είναι πολύ χρήσιμη αυτή τη στιγμή.

Για τους Διδύμους, καθημερινές καταστάσεις ή κάτι που αφορά την εργασία σας κινητοποιείται έντονα σήμερα και αύριο. Δώστε χώρο για να δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά και κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να χαρείτε και να κάνετε δημιουργικά πράγματα θα κινεί τα βήματά σας σήμερα και αύριο. Ωστόσο, καλό θα είναι να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο αντικειμενικά μπορεί να επεκταθεί, μακρυά από παρορμητισμούς και βιασύνες.

Για τους Λέοντες, δυνατές οι επόμενες δύο ημέρες γιαυτό θα πρέπει να προχωρήσετε με ευελιξία όπου βλέπετε πιθανά εμπόδια. Σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικά ζητήματα ζητούν την προσοχή σας. Κινηθείτε με προσαρμοστική διάθεση και είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένη/ος.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα και αύριο με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα ωστόσο δεν είναι εύκολη ούτε βατή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή το διπλωματικό σας ταλέντο και με σύμμαχο την ευστροφία σας είναι σίγουρο πως θα πάνε όλα καλά.

Για τους Ζυγούς, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και αύριο ζητώντας να δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά αλλά και από διαφορετικές οπτικές. Η έμφυτη ικανότητά σας να ζυγίζετε τις καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τη στιγμή που θα θελήσετε να δράσετε καθαρά από παρορμητισμό.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων γιαυτό δείξτε την αξία σας. Να είστε επιφυλακτική/ός σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες και εκφράστε μόνο ότι είναι απαραίτητο να έρθει στην επιφάνεια στη παρούσα φάση.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας σήμερα, κάτι που ενέχει κινδύνους λόγω ότι δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Κινηθείτε επιφυλακτικά και αφήστε τα πράγματα να δείξουν τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε με ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με απολαβές έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο και εσείς καλείστε να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Η βοήθεια υπάρχει από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε ωστόσο καλό θα είναι να κινηθείτε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή και η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα έντονες από πλευράς δυναμικής και είναι στο χέρι σας πως θα προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Ζητήματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή καλό θα είναι να τα εξετάσετε με ιδιαίτερη επιμονή.

Για τους Ιχθύες, οι επαφές που κάνετε σήμερα και αύριο θα πρέπει να είναι συνειδητές και οργανωμένες με κάθε λεπτομέρεια. Το ενεργειακό δυναμικό το επόμενο διήμερο είναι έντονο. Κινηθείτε με επιφυλακτικότητα και κυρίως κατά περίπτωση.

Δεiτε επiσης...

Post
Ζώδια Κυριακή 09.06.2024

Exit poll στο 100%: Από 27% έως 31% η Νέα Δημοκρατία, από 13,8% έως 17,2% ο ΣΥΡΙΖΑ – Θρίλερ στην «ουρά»

Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται με πτωτικές τάσεις όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιο ψηλά από τα αρχικά ποσοστά εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ, ενώ «θρίλερ» μάλλον έχουμε για την 4η θέση μεταξύ ΚΚΕ και Ελληνικής

Post
Ζώδια Πέμπτη 08.02.2024

Ζώδια 08/02 Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 2μμ και 4μμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, μετά το πέρας αυτής της χρονικής περιόδου, αλλάζει το σκηνικό της ημέρας. Μαζί

Post
Ζώδια Τετάρτη 07.02.2024

Ζώδια 07/02 Αλλαγές στο προσκήνιο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με την Αφροδίτη σήμερα σε ευνοική όψη με τον Δία και τον Ουρανό και σε δυσαρμονική με τον Χείρωνα. Δώστε σημασία σε ότι έχει γερές βάσεις και μπείτε στην

Post
Ζώδια Τρίτη 06.02.2024

Ζώδια 06/02 Καλή ημέρα για να δράσετε δυναμικά και γειωμένα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μεταξύ 1μμ και 3μμ οπότε αποφύγετε σημαντικές δράσεις το συγκεκριμένο δίωρο. Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας ενέργεια για να ασχοληθείτ

Post
Ζώδια Δευτέρα 05.02.2024

Ζώδια 05/02 Ερμής στον Υδροχόο έως 23/02 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 22 Φεβρουαρίου. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο δίνει την εναλλακτική εκείνη σκέψη και ιδέα την οποία χρειαζόμαστε την στιγμή που θέλουμε να κ

Post
Ζώδια Παρασκευή 02.02.2024

Ζώδια 02/02 Ασχοληθείτε με πράγματα που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές εντείνουν την αίσθηση πως χρειάζεται να κάνετε άμεσα πράγματα τα οποία θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα