Image
Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 11:17 Ζώδια
 

Ζώδια 20/11 Αφήστε ασήμαντα πράγματα στην άκρη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα είναι αρκετά απαιτητικά. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας περίπου μεταξύ 2 και 4μμ (αποφύγετε σημαντικές δράσεις αυτό το διάστημα) και ο Ήλιος θα ταξιδεύει μαζί με τον Άρη σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, συνδέσεις κάθε είδους μπορούν να σας βοηθήσουν αυτή την στιγμή. Κερδίστε όση περισσότερη γνώση μπορείτε και προσαρμόστε την στα σχέδια σας.

Για τους Ταύρους, οι σκέψεις πολλές αυτές τις ημέρες και μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένη/ος. Η πίστη στις ικανότητές σας καθώς και η εμπειρία που έχετε κερδίσει θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε την καλύτερη διαδρομή.

Για τους Διδύμους, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με όχι τόσο απτά πράγματα σήμερα θα σας βοηθήσουν σε κάτι που τριβελίζει το μυαλό σας. Μην εμπιστεύεστε ότι ακούτε αυτή την στιγμή.

Για τους Καρκίνους, σήμερα υπάρχει το ρίσκο να σπαταληθείτε σε ανούσιες καταστάσεις. Δείτε πέρα από το προφανές και επιλέξτε ότι καλύτερο για εσάς, ακόμη και εάν χρειαστείτε βοήθεια από το περιβάλλον σας.

Για τους Λέοντες, οι σχέσεις με άλλους ανθρώπους αυτή την στιγμή είναι ευεργετική για εσάς. Η επαφή, η φροντίδα και η αλληλοσύνδεση κάθε είδους είναι απαραίτητες και χρήσιμες και θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε διάφορα επίπεδα.

Για τους Παρθένους, υποστηρίκτρια/κτής της συνέπειας και της οργάνωσης γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν αυτή την στιγμή οι συγκεκριμένες ιδιότητες στη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να αποφορτιστείτε ώστε να γίνεστε ακόμη περισσότερο αποτελεσματική/ός.

Για τους Ζυγούς, είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να ασχοληθείτε με δικά σας πράγματα και να πάρετε ικανοποίηση. Βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο να πάρετε χαρά σήμερα σε προσωπικό επίπεδο, ανεξάρτητα τα τρέχοντα γεγονότα.

Για τους Σκορπιούς, η οικειότητα αλλά και η εμπιστοσύνη είναι τα κύρια κλειδιά για να νιώσετε ασφαλής σήμερα. Δώστε προτεραιότητα σε πολύ προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση απέναντι στα γεγονότα θα είναι σημαντική κίνηση αυτή τη στιγμή. Ανεξάρτητα τα τρέχοντα γεγονότα προσπαθήστε να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή σε κάθε επαφή και επικοινωνία που θα έχετε σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά, κτήσεις και οτιδήποτε αφορά την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στην ζωή σας είναι κινητοποιημένά αυτή την στιγμή. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα μέσα από εξωτερικά γεγονότα σας σπρώχνουν προς την αυτονομία σας με κάθε τρόπο. Η εικόνα προς τους ανθρώπους γύρω σας και η προβολή των ικανοτήτων σας είναι σημαντικές κινήσεις αυτή τη περίοδο για εσάς.

Για τους Ιχθύες, σήμερα επικεντρωθείτε κυρίως σε προσωπικά σας θέματα. Πολλές σκέψεις χρειάζονται να μπουν σε έναν παραγωγικό δρόμο, αφήνοντας ότι δεν είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή στην άκρη.

Δεiτε επiσης...

Post
Ζώδια Κυριακή 09.06.2024

Exit poll στο 100%: Από 27% έως 31% η Νέα Δημοκρατία, από 13,8% έως 17,2% ο ΣΥΡΙΖΑ – Θρίλερ στην «ουρά»

Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται με πτωτικές τάσεις όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιο ψηλά από τα αρχικά ποσοστά εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ, ενώ «θρίλερ» μάλλον έχουμε για την 4η θέση μεταξύ ΚΚΕ και Ελληνικής

Post
Ζώδια Πέμπτη 08.02.2024

Ζώδια 08/02 Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 2μμ και 4μμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, μετά το πέρας αυτής της χρονικής περιόδου, αλλάζει το σκηνικό της ημέρας. Μαζί

Post
Ζώδια Τετάρτη 07.02.2024

Ζώδια 07/02 Αλλαγές στο προσκήνιο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με την Αφροδίτη σήμερα σε ευνοική όψη με τον Δία και τον Ουρανό και σε δυσαρμονική με τον Χείρωνα. Δώστε σημασία σε ότι έχει γερές βάσεις και μπείτε στην

Post
Ζώδια Τρίτη 06.02.2024

Ζώδια 06/02 Καλή ημέρα για να δράσετε δυναμικά και γειωμένα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μεταξύ 1μμ και 3μμ οπότε αποφύγετε σημαντικές δράσεις το συγκεκριμένο δίωρο. Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας ενέργεια για να ασχοληθείτ

Post
Ζώδια Δευτέρα 05.02.2024

Ζώδια 05/02 Ερμής στον Υδροχόο έως 23/02 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 22 Φεβρουαρίου. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο δίνει την εναλλακτική εκείνη σκέψη και ιδέα την οποία χρειαζόμαστε την στιγμή που θέλουμε να κ

Post
Ζώδια Παρασκευή 02.02.2024

Ζώδια 02/02 Ασχοληθείτε με πράγματα που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές εντείνουν την αίσθηση πως χρειάζεται να κάνετε άμεσα πράγματα τα οποία θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα